ضربه گیر پنوماتیک خودرو

ضربه گیر پنوماتیک خودرو

ضربه گیر پنوماتیک خودرو

خودروها عموماً به‌خاطر تکان‌های متوالی سرنشین‌های خود را آزار داده که وجود یک ضربه‌گیر پنوماتیک می‌تواند این مشکل را به حداقل رسانده و امنیت خاطر برای مسافران فراهم کند. نقش ضربه‌گیر پنوماتیک در هر سیستم هیدرولیکی به کمک یک سیستم کمک‌فنر انجام می‌شود که تا بتواند به‌خوبی در این مسیر فنی قرار بگیرد.

وجود این دو متخصص فنی در سیستم هیدرولیک خودرو می‌تواند از میزان آسیب‌های احتمالی وارده بکاهد. انجام کار تیمی بین ضربه‌گیر پنوماتیکی و کمک‌فنرش به این صورت است که در صورت واردشدن یک ضربه سنگین، قسمت اعظمی از آن را رفع و آن را به یک فشار بی‌خطر تبدیل می‌کند. مزیت وجود چنین خصلتی در خودرو این است که شخص راننده بتواند در مواقعی که در سربالایی‌ها و یا چاله‌های خیابان با مشکل مواجه می‌شود این قابلیت را داشته باشد تا بتواند خودروی خود را کنترل کند. نقطه عطف این ضربه‌گیر پنوماتیکی، وجود خاصیت تبدیل انرژی است تا ضربات وارده بر اسکلت خودرو را کاهش دهد.

فرایندی که ضربه‌گیر پنوماتیکی برای نیل به هدف کاهش ضربات وارده بر خودرو، طی می‌کند با کمک دستیاران بسیاری انجام می‌شود که یکی از آنها با نام کمک‌فنرها قبلاً توضیح داده شدند. دستیار بعدی که در این فرایند نقش‌آفرینی می‌کند، وجود یک جک در روند کاهش آسیب است که می‌تواند قبل از اینکه سرعت ماشین کم شود، عمل پیستون‌ها را بکاهد تا ضربه‌ای به قطعات حساس‌تر وارد نشود. درصورتی‌که این عملیات به هر دلیلی با شکست مواجه شود علاوه بر اشکال در نحوه عملکرد جک پنوماتیکی، کل سیستم پنوماتیک و ابزارآلات مربوط به آن دچار آسیب خواهند شد؛ بنابراین وجود جک ضربه‌گیر در هر دو سمت سیلندرها تضمین‌کننده سلامت و امنیت مکانیک ماشین خواهد بود و پیستون ماشین در موعد مقرر موفق به انجام بهترین عملکرد یعنی، کاهش سرعت بدون آسیب واردکردن، خواهد بود.

 

شیلنگ ضد سایش

شیلنگ دریایی

کوپلینگ سندبلاست

اتصالات مغزی

اتصالات برنجی

برچسب ها:

این مقاله بدون برچسب است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *