
مدار فرمان بوستر پمپ نقش بسیار مهمی در نحوه عملکرد سیستم بوستر پمپ دارد. طراحی مدار فرمان مناسب میتواند باعث صرفه جویی اقتصادی و کاهش استهلاک پمپ ها شود. به طور کلی میتوان مدار فرمان بوستر پمپ ها را به دو دسته : 1 مدار فرمان بوستر پمپ دور متغیر و 2 مدار فرمان بوستر پمپ دور ثابت تقسیم کرد. هر یک از این دسته بندی ها خود به روشهای متفاوت قابل اجرا می باشد.
به منظور تکمیل اطلاعات مشتریان عزیز، توضیحات جامع و تخصصی در ارتباط با نقشه مدار فرمان بوستر پمپ با عناوین زیر به تفصیل بیان شده است.
مدار فرمان بوستر پمپ و سیم بندی نقشه تابلو برق بوستر پمپ مهمترین قسمت سیستم کنترل یک مجموعه بوستر پمپ می باشد. طراحی مدار فرمان بوستر پمپ خوب تاثیر مستقیم به نحوه عملکرد، استهلاک اجزای مکانیکی و الکترونیکی و میزان مصرف انرژی دارد.
نقشه تابلو برق بوستر پمپ
نقشه تابلو برق بوستر پمپ یا نقشه مدار فرمان بوستر پمپ بر مبنای اینکه بوستر پمپ آبرسانی باشد یا آتش نشانی کاملا متفاوت است.
زیرا بوستر پمپ آبرسانی جهت تامین آب مصرفی ساختمان در کلیه ساعات شبانه روز بر اساس مصرف آنها می باشد و مجموع دبی پمپ های بوستر پمپ آبرسانی برابر با حداکثر دبی موردنیاز ساختمان در ساعات اوج مصرف میباشد.
لذا نقشه تابلو برق بوستر پمپ آبرسانی باید به گونه ای طراحی شود تا ظرفیت آبدهی بوستر پمپ را مناسب با میزان مصرف در ساختمان تنظیم کند.
اما در بوستر پمپ های آتش نشانی، نقشه تابلو برق کاملا متفاوت بوده و اساس کار آن در زمان بروز حادثه با حد اکثر توان می باشد.
نقشه تابلو برق بوستر پمپ آتش نشانی به گونه ای طراحی می شود که همیشه حداقل یک پمپ در حالت آماده باش (Stand By) در مدار باشد. و در صورت خرابی هر دو پمپ، تکنسین یا ساکنین ساختمان را با به صدا درآمدن آژیر و یا روشن کردن چراغ آلارم مطلع سازد.
پمپ های بوستر پمپ آتش نشانی باید به تنهایی جوابگوی نیاز ساختمان در شرایط اضطراری باشد. اما جهت افزایش ضریب اطمینان حداقل از 2 پمپ در بوستر پمپ آتشنشانی استفاده میشود. این موضوع مدار فرمان بوستر پمپ ها را از هم متمایز میکند.